serviciile noastre

cu o experienta de +13 ani

Va oferim mai multe tipuri de servicii ce vizeaza paletii din lemn, mentinand un raport calitate-pret excelent.
Cu o echipa de profesionisti experimentati in domeniu va punem la dispozitie servicii ireprosabile pentru o colaborare transparenta si de succes.

Comanda minima este de 50 paleti!

propalet6

Comercializare & Vanzare europaleti

Va punem la dispozitie mai multe tipuri de paleti din lemn, atat noi cat si second-hand: europaleti, non-euro, paleti de calitate diferita, astfel ca puteti alege cu usurinta produsele dorite, in functie de necesitati. Garantam pentru calitatea si pentru starea impecabila a acestora, iar de acest lucru va puteti convinge cu usurinta, contactandu-ne.

Ridicarea se poate face de la punctul nostru de lucru sau expediem la orice locatie.

Preturile pe care le practicam sunt avantajoase, iar paletii din lemn comercializati au o calitate superioara, cu dimensiuni standard. Asiguram transportul si trasabilitatea comenzilor.

Europaletii au laturile deschise astfel ca permit manipularea de-a lungul tuturor celor 4 laturi. Se pot utiliza pe toate tipurile de stivuitoare si transpalete electrice, datorita acestui format, cu colturi si borduri tesite. Europaletii sunt cei mai comuni in Europa, exceptie facand Marea Britanie.

Paletii non-euro sunt fabricati dintr-un lemn mai subtire si suporta greutati mai mici in comparatie cu europaletii.

Reparatii europaleti

Efectuam reparatii europaleti, cu personal calificat. Detinem instrumente performante, de ultima generatie, care, cu siguranta, au un aport semnificativ in remedierea cat mai rapida si eficienta, a defectelor.

Lucrarile de reparatii se pot realiza la punctul nostru de lucru sau in locatiile clientilor, in functie de cerinte.

Echipa noastra detine o experienta vasta in domeniu si cunostintele necesare pentru luarea celor mai bune decizii, care sa va avantajeze din toate punctele de vedere.

Transport europaleti

Asiguram transportul paletilor din lemn comandati in orice cantitate, indiferent ca este vorba de euroapaleti, non-euro paleti sau de alte tipuri.

Dispunem de autovehiculele necesare pentru ca transportul sa se realizeze rapid si in conditii optime de siguranta la locatia indicata.

Indiferent de cantitatea ce se doreste a fi transportata, oferim solutii viabile, care sa va satisfaca pe deplin asteptarile cele mai exigente.

Servicii ireprosabile

Ne dedicam in totalitate si oferim atentie sporita detaliilor pentru a va putea oferi servicii si produse pe masura asteptarilor.

Preturi avantajoase

Deoarece comercializarea si vanzarea europaletilor este serviciul nostru forte, ne asiguram intotadeauna ca va oferim preturi corecte care sa reflecte calitatea lor.

Echipa competenta

Echipa Propalet este formata din oameni experimentati si dedicati care se asigura de calitatea produselor oferite.

+ 13 ani experienta

De mai bine de 13 ani ne ocupam cu comercializarea si vanzarea paletior, astfel ca am dezvoltat experienta necesara pentru a va oferi cele mai bune produse si servicii.

Flota proprie

Dispunem de masini speciale, de mare capacitate,  pentru a putea oferi servicii ireprosabile de transport oriunde avem solicitari.

Transparenta

Raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor dumneavoastra si oferim transparenta totala si incredere, pentru o colaborare reusita si de durata.

Sunteti interesat de serviciile noastre?

Comanda minima este de 50 paleti!

Program de lucru

 • Luni
  8:00 - 18:00
 • Marti
  8:00 - 18:00
 • Miercuri
  8:00 - 18:00
 • Joi
  8:00 - 18:00
 • Vineri
  8:00 - 18:00
 • Sambata
  8:00 - 13:00
 • Duminica
  Inchis

Bulevardul Laminorului Nr. 10, Sector 1, Bucuresti